commissies

Commissies


Zoals vrijwel elke vereniging tegenwoordig kent ook de Geinsköp verschillende commissies. Dit om de taken wat meer te spreiden en zodat iedereen z'n eigen op zijn eigen disciplines het beste eruit kan halen.


Hieronder een kleine opsomming van de betreffende commissies en de taken die zij uitoefenen.
Reclame Commissie:

Deze commissie zorgt voor de P.R. activiteiten rondom Pronkzitting en Carnaval. Verder zorgt zij voor de uitgave van de jaarlijkse krant : De Geinsköpper die huis aan huis bij ongeveer 7000!!! Didamse adressen in de bus valt. Zij draagt mede door de financiële steun van de adverteerders die zij binnenhalen, bij aan de gezonde financiële positie van de vereniging. Voorzitter van de Reclame Commissie is bestuurslid Vera de Jong.
Technische Commissie:

De commissie die zorgt voor alles wat met podium, aankleding van de zaal, geluid, licht, opslag, attributen te maken heeft. Zo maken zij de decorstukken, podium etc. voor de pronkzitting en zijn ze verantwoordelijk voor de feestelijke aankleding, zowel binnen als buiten, van het "Zottenpaleis" van Plok tijdens de carnavalsdagen. Voorzitter van deze commissie is bestuurslid Peter Scholten.
Evenementen Commissie:

Deze commissie zorgt voor de complete organisatie van het Carnaval. Zo stellen zij het programma samen en zijn ze actief in het "ronselen" van artiesten.  Daarnaast organiseren zij het ledenfeest en de nemen ze de lief-en leedbezoekjes af. Het verzorgen van de kleding van de vereniging behoort ook tot het takenpakket. Voorzitter van de commissie is bestuurslid Tim Lohschelder
Organisatie Commissie:

Deze commissie is verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt rondom de pronkzitting. Zij organiseren het gehele gebeuren. Zo stellen zij het programma samen en zijn ze actief in het "ronselen" van artiesten. Verder zijn zij de architecten van de meeste acts van de pronkzitting. Voorzitter van de commissie is Bas Baakman.
Optocht Commissie:

Deze commissie houdt zich bezig met het bedenken van een thema om mee te lopen met de optocht. En voor het maken van een Carnavalswagen (incl. kleding). Voorzitter is Peter Scholten.
Raad van 11:

Zij begeleiden altijd de Prins en zijn Adjudanten bij alle activiteiten en zullen zich altijd als gastheer gedragen en opstellen voor het publiek. Met de binnenkomst van de Raad van 11 en de Prins en zijn Adjudanten wordt de middag of avond altijd officieel geopend. Voorzitter van de Raad van 11 is Niels Peters